🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Vase i pindsvineglas 24 cm – cashmere

Original price was: kr. 900,00.Current price is: kr. 450,00.

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:

Den fine pindsvine vase i krystal fra Anna von Lipa findes i tre forskellige størrelser. Denne her den nyeste i farverne og er den smukke syren lilla. Den er virkelig flot og er en af de populæreste farver. Den er perfekt til dine forårsblomster, som tulipaner eller hyacinter. Men også med gran og julestemning. Brug den med lys i, når der ikke er friske eller tørrede blomster.

Højde: 21 cm

Ø: 24 cm

Diameter på hullet: 11 cm, det variere lidt.

Farverne er:

Klar, Citron, Lyserød og Syren lilla

Den fine vase fra Anna von Lipa findes i tre forskellige størrelser. Denne her er på 21 cm i højden. Den har en god størrelse til dine forårsblomster og er  flot med tulipaner. Den er altid dekorativ, når den står fremme og lyset spejler sig i alle de små pigge. Du kan også bruge den med et lækkert bloklys i.

Pindsvineglas serien er produceret i Böhmen i Tjekkiet. Det er mundblæst på en af de gamle glasværker, hvor man stadig er stolte håndværkere med specielle traditioner. Deres specielle vand og sand er en vigtig ingrediens i tilblivelsen af hele serien. Sandet er altså en vigtig ingrediens i selve glasset. Til hvert glas eller kander laver en snedker en træform, som bruges til mønster og størrelse. Det er en lang proces at lave et mundblæst krystalglas eller kande. Der er rigtig mange led i processen, hvor glasset skal blandes, ovnen skal gøres klar, formen skal laves, glasset skal pustet, overskydende glas skæres af, kanterne skal brændes og efterslibes. Derfor koster dette glas lidt mere end et masse produceret glas. Dog er prisen stadig væk i den billige ende, for et stykke håndværk. Da det er mundblæste glas, så kan de variere lidt i tykkelse og hvor mange swirls der er på et glas. Man skal elske forskelligheden og acceptere, at der kan være luftbobler og at det er en del af charmen. Alle de mundblæste glas fra Anna von Lipa kan gå i opvaskemaskinen.

Højde: 21 cm

Ø: 24

Diameter på hullet:  11 cm, det variere lidt.

Farverne er:

Klar, Citron, Lyserød kongeblå, lys aqua og Syren lilla

Yderligere information

Vægt 1100 g
Størrelse 18 × 18 × 15,5 cm
Materiale

Farve

Mærke