Viser 1–36 af 519 resultater

Anna von Lipa

Vi har Danmarks største udvalg af de populære Anna von Lipa glas og er en af deres største og ældste forhandlere. Vores udvalg er bredt og vi er lagerførende i mange modeller og farver. Vores bestseller serie er de populære mix & match glas, som vi har hjemme i mere end 100 forskellige varianter. Større udvalg findes ikke og vi har altid en god pris ved køb af minimum 6 glas.

Jytte og Christian Correll stiftede Anna Bohemia Glass tilbage i 1996. Siden skiftede virksomheden navn til "Anna von Lipa" og de fandt inspiration i det nære - blandet af deres yngste datter Anna. Den sidste del af navnet "Lipa" betyder lindetræ på tjekkisk.

Lipa er også den by i Tjekkiet, hvor Jytte og Christian bor og driver deres virksomhed fra. Ceska Lipa, ligger i smørhullet i Bôhmen, som er hovedsædet for alt det mundblæste glas.

I samarbejde med de ældste og dygtigste glaspusterier i Tjekkiet designer og fremstilles den ene smukke kollektion efter den anden . Her lægges der vægt på, at det er lavet efter de gamle traditioner. Glas, som er signeret af menneskehænder uden spor af robotter og maskiner.

Pindsvineserien er den serie, som de har haft længst og her har vi alle modeller og i alle farver. Vores bestseller er 2 liters kande, som vi har i 25 farver.  Glassene er farvefyldte og det er det, som gør dem helt specielle. Serierne kan udbygges med flotte kander og skåle med både swirl og pindsvineglas. Det kan dækkes det perfekte bord med de fine glas, vinglas, kander og vaser.

Lige nu er tiden og trenden til masser af farver og kulørte bordopdækninger, så her er der masser af muligheder for at du finde de smukke vandglas, vinglas, kander og vaser - du lige står og mangler.

Alle Anna von Lipa varer

da_DKDanish