🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Neglelak

Oplev den ultimative manicure med Nailberry’s L’Oxygéné neglelak, der kombinerer skønhed og sundhed. Vores patenterede teknologi tillader neglene at ånde, mens du bærer lakken. Nailberry er stolt certificeret som vegan, cruelty-free og halal, og vores formel er 12-free, hvilket betyder, at den er fri for skadelige kemikalier, herunder gluten.

Vores farverige neglelakker har vundet adskillige priser og er kendt for deres uimodståelige farveudvalg, fremragende holdbarhed og evnen til at lade fugt trænge igennem, hvilket resulterer i sunde og smukke negle. Gå ikke glip af muligheden for at tilføje Nailberry til din manicure-rutine og oplev den ultimative skønhed og elegance for dine negle.

Varekategorier

L'Oxygéné indeholder intense farvepigmenter og er udviklet til at skabe en perfekt balance mellem materialer, glans og tørretid for at levere en farve med høj pigmentering og super glans.

Alle farver er lavet til at kunne tilbyde en flot lakering på bare et enkelt lag. To lag vil dog til enhver tid give det flotteste resultat, og under alle omstændigheder er tørretiden hurtigt overstået. UV-filtre er tilsat for altid at beskytte mod misfarvning og lade lakken bevare sin sande farve i længere tid.

* L’OXYGÉNÉ er fri for: Phthalater inkl. DBP, toluene, formaldehyde, formaldehyde resin, kamfer, xylene,  ethyl tosylamide, triphenyl phosphate, alkohol, parabener, animalske derivater, gluten.