🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

London

Se vores skønne udvalg af London drikkeglas, som er omhyggeligt håndlavet i hjertet af Tjekkiet. Disse glas er flade i bunden og i et enkelt stilrent resign med mønster i enten swirl, harlekin eller olive.  er ikke almindeligt glasværk; de er designet til dem, der sætter pris på livets finere ting, hvad enten det er en klassisk cocktail eller en god whiskey.

Hvert London glas er mundblæst på et af de gamle glasværker, som det måtte lukke da gaspriserne steg. Vi har købt lageret, så der er kun hvad der er siden. Hvert eneste glas er et bevis på dygtighed og præcision. Resultatet? Et drikkeglas, der forener form og funktion på smukkeste vis.

Disse alsidige glas er mere end blot et glas og de er ideelle til en bred vifte af drikkevarer. Uanset om du er til klassiske cocktails eller foretrækker en god whiskey.

Når du holder et London drikkeglas i hånden, kan du mærke kvaliteten og håndværket, der er lagt i dets skabelse. Den krystalklare klarhed og den delikate rand forbedrer både den visuelle og sensoriske side af din drik. Det er mere end bare glas; det er en erklæring om elegance.

Tilføj et strejf af europæisk håndværk til dit hjemmebar eller dine middagsoplevelser med vores London drikkeglas. Deres tidløse design, inspireret af Londons travle gader, tilføjer et strejf af kosmopolitisk flair til enhver lejlighed.

Vælg London glas for et strejf af uovertruffen håndværk og stil.

Varekategorier

Er du på udkig efter nye vandglas til hverdag eller festlig lejlighed?
Måske leder du efter de rette glas, som vil gøre sig godt i vitrineskabet, yndlingshylden i køkkenet, mandehulen eller hjemmebaren. Måske noget helt tredje? Uanset hvad, så er du landet i vores skønne univers af mundblæste glas i uendelig mange farver, former, mønstre og størrelser. Vi udvælger nøje, hvilke glas som passer ind i vores koncept med bæredygtig og forkærlighed til håndværket i de mundblæste glas. Vi har et kæmpe udvalg, så der er helt sikkert mulighed for at finde et glas, som passer til din personlige stil
Det har aldrig været mere op i tiden med smukke farvede glas og det skaber altså god stemning – når du dækker bord. Du vil imponere dine gæster, som vil mærke denne skønne lethed i det mundblæste glas eller beundre, hvordan udtrykkes ændres alt efter hvad du skænker op i dem.
De populære confetti og splash glas fra Anna von Lipa – kan skabe live på ethvert bord. De findes i mange skønne varianter og her er lidt til dem som er til pasteller eller til at mere farverigt udtryk. Vores London og Sofia glas er perfekte til sjusser eller vandglas. Pindsvineglassene er klassikere, som man aldrig bliver træt af. Mix og match glassene er bliver en total bestseller og med mere end 100 forskellige glas, vores største serie fra Anna von Lipa.
Hvilket glas er det rette for dig?
Så uanset hvilken stil du er til eller hvilket glas du vil drikke af, så skal du nok finde noget som passer her hos os. Vi har så mange forskellige typer af glas både vandglas, ølglas, vinglas eller sjusglas. Vi må bare advare mod at det kan være super svært at vælge, da udvalget er stort og der er mange fine glas. Mange starter med 6 forskellige – men det ender ofte med at man alligevel må udbygge den lille glas familie.