Viser alle 10 resultater

Anna von Lipa longdrink

Her hos Remix by Sofie finder du alle de bedste glas fra Anna von Lipas traditionsrige kollektioner, og dette inkluderer naturligvis også det flotte, høje glas med navnet longdrink. Det er et perfekt glas til både hverdagens kolde drikkevarer og drinks ved særlige lejligheder. Så er du på udkig efter nye, smukke vandglas til hjemmet, der kan bidrage med en helt særlig æstetik, så er dette måske glasset til dig. Longdrink glasset laves nemlig i to forskellige mønstre – swirl og olive – som hver især bidrager med et unikt look.


Højt, slankt og smukt – Anna von Lipas longdrink har meget at byde på

Det har aldrig været mere op i tiden med smukke, farvede glas, som skaber god stemning. Måske leder du efter de rette glas, som vil gøre sig godt i vitrineskabet, på yndlingshylden i køkkenet, i mandehulen eller i hjemmebaren, og som kan bruges både til hverdag og ved særlige lejligheder? Uanset hvad, så er du landet i vores skønne univers af mundblæste glas i smukke farver, slankt design og unikke mønstre. Anna von Lipas longdrink glas kombinerer nemlig det bedste fra traditionelt håndværk med æstetisk udtryk og praktisk funktion.

De populære longdrink glas fra Anna von Lipa kan dermed skabe liv i ethvert hjem. Ikke mindst fordi de findes i mange skønne varianter, der med udgangspunkt i mønstrene ”swirl” og ”olie” leger med et væld af forskellige materialer og farver. Uanset om du foretrækker dit longdrink glas i pasteller eller med mere farverige udtryk, rummer vores sortiment dermed med sikkerhed noget, der matcher din smag og dit hjem. Med longdrink glas fra Anna von Lipa går du nemlig aldrig galt i byen.