Viser alle 20 resultater

Anna von Lipa pindsvineglas

Det mundblæste Anna von Lipa pindsvineglas er en af vores mest populære modeller. Glassets skønne struktur og mange vidunderlige farver gør nemlig, at det kan bruges som meget mere end et drikkeglas. De fungerer både godt som glas på et flot dækket bord og som en dekoration, hvor de med et fyrfadslys i kan sprede hyggelig stemning. Derudover kan de alsidige pindsvineglas også både mixes efter stel, boliginteriøret eller personlige yndlingsfarver, hvortil du kan finde inspiration lige her.

Tilbud
6 for 775,-
Tilbud
6 for 775.-
Tilbud
6 for 775.-
Tilbud
6 for 775-
Tilbud
6 for 775.-
Tilbud
6 for 775.-
Tilbud
6 for 775.-
Ikke på lager
SKRIV MIG OP!
kr. 127,50

Traditionsrige pindsvineglas fra Anna von Lipa

Anna von Lipas pindsvineglas kendetegnes ikke blot ved at være unikke og farverige, de er også håndlavede og mundblæste i Böhmen i Tjekkiet. Her produceres de på et af de gamle glasværker, hvor man stadig er stolte håndværkere med gamle traditioner. Deres specielle vand og sand er en vigtig ingrediens i tilblivelsen af hele serien, og blandingen af disse er med til at gøre Anna von Lipa pindsvineglas til det glas, som så mange elsker. De særlige traditioner og den unikke fremgangsmåde betyder også, at glas-produktionen gennemgår mange trin. Først skal glasset skal blandes og ovnen skal gøres klar, så skal formen laves, glasset skal pustet, overskydende glas skæres af og kanterne skal brændes og efterslibes. Al den tid og den passion, der ligger bag det endegyldige produkt, kan dog tydeligt ses, og det er også grunden til, at Anna von Lipa pindsvineglas koster lidt mere end de fleste masseproducerede glas. Ikke desto mindre kan du være sikker på at få et unikt stykke kunsthåndværk til en rigtig god pris, som vil pynte i dit hjem, uanset hvordan du bruger det.

Mix og match

Der er lavet 4 forskellige kander, som kan bruges sammen med de fine glas. Der er vaser og skåle til at fuldende det populære look og dække det perfekte bord. Nogle mixer også de forskellige glasserier fra Anna von Lipa. Der er så mange måder, at mixe dem på. Se inspiration her.

Vi tilbyder Anna von Lipa pindsvineglas i et væld af farver: Klar, Lys amber, Citron, Lyserød (rosa), Lyslilla (neodym), Syren lilla, Lys violet, Mørk Violet, Mørk amber, Lys chokolade, Grey smoke, Blue smoke, Mørk chokolade, Flaskegrøn, Lysegrøn, BerylLys aqua, Lyseblå, Azurblå, Aquamarine (mørk aqua) og Kongeblå.