🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Juletræer mellem 10 og 14 cm

Rhinstens juletræer

Vores håndsamlede juletræer af rhinsten er meget populære. Hvert enkelt træ er unikt i sammensætningen af sten og farver. Af samme grund oplever vi også, at det går rigtig stærkt, når vi får nye juletræer i rhinsten hjem. Så det er lidt først til mølle, hvis du finder en personlig favorit. Juletræerne er en fin måde, at pynte op til jul og de skaber en hyggelig julestemning, når lyset reflekteres i de fine rhinsten. Mange af stenene er stadig fra 40’erne, men er kombineret med nyere sten. De er perfekte til værtindegaver og adventsgaver.

Varekategorier

Vores smukke bakker er lavet af birketræ og produceret i England. Vores farvefyldte og populære serie med æggebægre og skeer er håndproduceret og vil heller sikkert sætte prikken over i'et på ethvert morgenbord. Vores farvefyldte glas passer til flere stel end man tror og er perfekte til de klassiske stel med kongeblåt.

Vores vaser kan bruges på bordet med blomster, men kuglevaserne er også flotte med et lille bloklys og især i vaserne med pindsvineglas.