🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Taisho

Skandinavisk/japansk designfusion.

Taishō er designplakater med inspiration fra Skandinavien og Japan. Taishō (udtales [tai-sjo]) er et japansk ord for “kontrast”. Hele universet startede op omkring fascinationen af både ligheder og kontraster mellem det japanske og det skandinaviske.
Med mange af motiverne forsøger Taisho at holde fast i det gode, analoge håndværk i form af malerier, håndtegnede illustrationer eller linoleumstryk. I en tid, der plakatmæssigt er meget præget af simple, digitale streger, sætter de en ære i det mere tidstunge og analoge arbejde.

Der sker noget magisk, når man arbejder med materialer, hvor man ikke bare kan trykke “fortryd”. Når tørretider tvinger én til at tænke nye tanker mens man venter. Når strukturen og det taktile kommer frem i plakaterne.

Plakaterne – den fineste print- farve- og papirkvalitet

Varekategorier
Det ser ud til, at vi ikke kan finde det, du leder efter.

 

Hos Taisho bestræber de sig altid på at sikre den bedste materiale- og farvekvalitet. Alle prints er designet af den ene indehaver, Ida, og printet i tæt samarbejde med erfarne leverandør. Farverne er omhyggeligt testet og printet på en 12-farve-plotter, og papiret er i 240 gram mat kvalitetspapir.

En 12-farve-plotter giver langt mere dybde i farverne og mulighed for mere intense farver.

Taisho er skabt af Ida Holm og Mads Taiki - som du måske også kender fra programmet Nybyggerne på TV2.

1% for the planet

Taisho er samarbejdspartnere med “1 for the planet”-organisationen, hvilket betyder, at der donerers 1% af hele vomsætningen til natur-, miljø- og klimaforekæmpende tiltag og organisationer.